Sunday, 10 January 2016

Pakej Penjagaan Berpantang Ekonomi 2016

Assalammualaikum semua bakal-bakal ibubapa, bagaimana persiapan menyambut kehadiran si comel yang dinanti-nanti? Pasti segalanya lengkap sempurna, insyaAllah... 


Bagaimana pula persiapan si ibu menghadapi tempoh berpantang? Kali pertama berpantang? Bukan kali pertama, tetapi tiada siapa yang dapat membantu? 

Usah khuatir lagi, sebagaimana tahun lepas, di tahun ini juga Natalis masih lagi menawarkan Pakej Berpantang Ekonomi! 


Setelah mendapat sambutan hangat sepanjang tahun 2015, kini Natalis kembali dengan Pakej Ekonomi (namanya saja Ekonomi, tetapi perkhidmatannya tetap Kelas Pertama!) Dengan staf yang terlatih, mesra, urutan signature NATALIS yang tidak pernah lagi menerima sebarang komplen atau komen negatif dari pelanggan yang semuanya berpuas hati!!!

Hanya Natalis yang menawarkan perkhidmatan sebanyak yang mungkin, pada harga yang TERMURAH di pasaran...boleh cuba tanya PakCik Google, survey, dan bandingkan harga serta perkhidmatan yang kami tawarkan!

                    Mengapa NATALIS?


1. Telah lebih 6 tahun berkecimpung dalam penyediaan perkhidmatan penjagaan berpantang.


2. Telah menjadi pilihan pelanggan high profile (VIP, VVIP) yang kesemuanya berpuas hati dan menjadi repeating customers atau memperkenalkan kami kepada rakan-rakan, sanak saudara.


3. Staf yang sangat terlatih, mesra, profesional dan berpengalaman.


4. Perkhidmatan yang ditawarkan adalah LEBIH BANYAK BERBANDING YANG LAIN, TETAPI PADA HARGA YANG LEBIH KURANG SAMA!


5. Manfaat berganda-ganda:  MENURUNKAN BERAT BADAN & BUANG LEMAK DEGIL, DAPAT PENJAGAAN BABY YANG SEMPURNA, DAPAT REHAT YANG SEMPURNA, BERBAGAI LAGI!Hubungi Puan Suzy segera di talian 010-3874718 bagi mendapatkan slot dengan segera...untuk makluman, sehingga kini, tempahan oleh pelanggan telah menjangkau sehingga Julai 2016 (bersalin pada bulan Juai 2016)... Slot adalah sangat terhad, jadi jangan sampai tertinggal bas, jika tidak, melepas! 


TERTAKLUK KEPADA TERMA & SYARAT SEPERTI DI BAWAH


5 comments:

 1. As salam puan

  Saya berminat utk pakej stay in B

  ReplyDelete
 2. Mana duit gaji sy rm800 , call semua tk angkat msg tk reply ... akak da buat kerja akak..mana duit pembayaran akak..da 2 tahun akak tunggu ko byr duit kerja akak..terus terang akak cakap kalau ko x bayar juga dunia akhirat takkan akak halal kan..

  ReplyDelete
 3. tolong bank in ke ac akak cimb 12190000420203

  ReplyDelete
 4. wow ada kes tak bayar ke huhu

  ReplyDelete